in Overig

100ste blog = winactie!

Lang zal je leven

Daar is ie dan! De 100ste blog. Ik kan me nog herinneren dat ik met mijn eerste blog begon, uren zoeken op internet naar inspiratie, beginnen met schrijven, hertypen, alles verwijderen en 2 uur verder had ik dan een ‘informatief’ blog van 200 woorden, dat kostte me veel moeite zeg!

Gelukkig baart oefening kunst en gaat het door ervaring een stuk sneller en kan ik tegenwoordig in mijn teksten ook helemaal mijn eigen identiteit leggen, waardoor de blogs een stuk leuker worden om te lezen. Tenminste, zo klinken de geluiden. Deze dag wil ik in ieder geval niet ongezien voorbij laten gaan, daarom ga ik iets weggeven… Gewoon gratis en voor niets!

Wat geef ik dan weg?

Onlangs heb ik de waspas geïntroduceerd. Misschien hebben jullie dat voorbij zien komen? Met de waspas gaan we aan de slag om de uitstraling van je bedrijf onder handen te nemen. Want ik zorg er graag voor dat je naar buiten uitstraalt wat je van binnen bent en dat je communicatie klopt.

Ik geef 3 prijzen weg. Vul hieronder het formulier in met je motivatie en misschien ben jij de winnaar wel! De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt.

1. Een inspiratiesessie.

Hierin kijken we naar wie je bent en wat je doet en geef ik je tips over hoe je verder kan met je uitstraling of jezelf zichtbaar maken.

2. Een inspiratiesessie en een scan van je bedrijf

Wat zijn de waarden van je bedrijf, wat is je onderscheidend vermogen en hoe kunnen we dat in de markt gaan zetten.

3. Een inspiratie sessie, een scan van je bedrijf en een toetsing van je uitstraling.

Welke communicatie middelen gebruik je en dragen deze uit wat je wilt uitstralen?

De winactie is gesloten.

 

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.