in Overig

5 jaar gedreven ondernemerschap!

Lang zal je leven

Daar stond ik dan op 26 februari 2008 op de stoep van de Kamer van Koophandel. 19 jaar oud en een glimlach van oor tot oor. Ik kon het wel uitschreeuwen … ‘‘Ik heb een bedrijf!” Vida Visuals was de naam en het voelde goed. Dit terwijl ik feitelijk alleen maar € 43,- had betaald om ingeschreven te mogen staan.

Het was meer een uit de hand gelopen hobby, want voorheen maakte ik altijd van alles voor vrienden en familie, maar nu had ik een échte klant! Vandaar dat ik me wel moest inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Ik zou het er vooralsnog bij gaan doen, want ik studeerde nog aan het Lentiz College – Living & Design. Toen ik daar mijn diploma in ontvangst mocht nemen, heb ik mij ingeschreven voor HBO communicatie en multimedia design. “Diploma’s zijn belangrijk” zei mijn moeder altijd. Maar nog voordat ik aan mijn nieuwe studie begonnen was, kreeg ik het al druk met mijn bedrijf. Combineren zou moeilijk worden, maar ik ben er toch aan begonnen. Al snel bleek de combinatie lastig, maar belangrijker nog de studie bleek niet helemaal te zijn wat ik ervan had verwacht. Wat nu? Stoppen met de studie en fulltime met mijn bedrijf aan de slag. Vanaf dat moment ging alles in sneltreinvaart en ik heb me nooit eerder gerealiseerd hoe snel een mens kan leren, ongelofelijk!

Vorig jaar februari begon het bij mij een beetje te kriebelen, ik maak niet alleen mooie ontwerpen, maar achter mijn ontwerpen zit een heel concept. Dan komen de onherroepelijke vragen  “Past Vida Visuals daar nog wel bij én moet ik voor mezelf niet doen, wat ik voor mijn klanten ook doe?”. Vanaf dat moment ben ik begonnen aan de hervorming naar Bureau Daan en dat heb ik januari dit jaar gelanceerd. Het voelt voor mij als een volgende stap in het volwassen worden. Sinds ik mijn visie op papier heb gezet en mijn huisstijl heb veranderd, kan ik dit overal in uitdragen en weten mensen precies wat ze aan mij hebben. Opnieuw een moment dat goed voelt.

Alle mensen die ik tegen ben gekomen op de weg van het ondernemerschap wil ik bij deze hartelijk bedanken. Alle wijze woorden, goede adviezen en ervaringen waar ik uiteindelijk zelf mijn lering uit heb kunnen trekken en zo mezelf heb kunnen ontwikkelen.

Maar specifiek ook ál mijn klanten, die mijn 5-jarig bestaan als ondernemer mogelijk hebben gemaakt.

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd
Berichten
Laat ons weten wat jij ervan vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 4 =

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: