Gebrek aan respect is besmettelijk…

Danielle Looije

Voelt feilloos je identiteit als ondernemer aan kan deze omzetten in een krachtig beeld en doelgerichte communicatie.

Hobby's: documentaires, kleding maken en leuke dingen doen.

Vragen? mail@bureau-daan.nl of bel 06 1191 8576

Latest posts by Danielle Looije (see all)

Laatst hoorde ik het weer: ik ben 24 uur per dag bereikbaar! En alweer was mijn eerste gedachte: wat een amateur…

Niet helemaal eerlijk, ik weet het. Ik kan wel beroepen verzinnen waarin dat belangrijk is… maar daarin regelen ze dan gewoon ploegendienst. Hoe kun je immers je klant echt goed helpen als je die je hele tijdsbesteding laat bepalen? Of als je voortdurend gestoord kunt worden door weer andere klanten… of als je geen privéleven meer kent omdat je altijd beschikbaar bent voor je klanten?

Die houding laat in mijn ogen een gebrek aan respect voor jezelf zien – en dat is besmettelijk. Zo trek je precies die klanten aan die net zo ‘makkelijk’ met je omgaan – en voor je het weet zit je met een burn-out op de bank.

Ik ben 24 uur per dag creatief. En juist níet bereikbaar buiten mijn werkuren, behalve voor de echte noodgevallen die ik met mijn klanten waar nodig afspreek. Zo kan ik er overdag met alle inspiratie en energie lekker tegenaan, en zet ik het mooiste werk neer dat je kunt verzinnen. Goed uitgerust en elke dag met plezier mijn werk doen, aandacht voor fijne klantrelaties en mooie resultaten: daar doe ik het voor. En dat is heerlijk werken!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen met al die energie en creativiteit? Neem contact op.

Gerelateerde berichten


Reacties zijn gesloten.