in Online

Call me NOW!

Contactmoment met je klant

Zoals je misschien al ergens had gelezen, straft Google je website tegenwoordig af als hij niet beschikbaar is voor mobiel, zonde voor je opgebouwde ranking! Het is dus de moeite waard om hier nog even naar te laten kijken, mocht je website nog niet responsive zijn.

Handig zo’n responsive website, maar heb je er al eens aan gedacht om er een directe CTA (call to action) aan te verbinden? Zodat gebruikers je eventueel direct kunnen bellen?

Wat is een call to action?

De term zegt het eigenlijk al een beetje. Je roept op tot actie. Je herinnert iemand eraan dat hij iets kan doen. Dit kan zijn om naar een andere pagina te gaan, je tips te downloaden of in te schrijven voor een nieuwsbrief. Onder dit blog zie je mijn CTA je kunt je inschrijven voor een gratis brainstormsessie. Als mijn tekst interessant of overtuigend genoeg is zal mijn gebruiker dus eerder de neiging hebben om tot actie over te gaan.

Call me now button

WordPress is een fijn systeem waarin we al jaren werken. Het handige is dat er veel verschillende plugins worden ontwikkeld die je kunt gebruiken om je site te optimaliseren. Zo ook de ‘Call now’ plugin. Deze heb ik onlangs getest en geïnstalleerd. Het is een plugin die automatisch een bel knop op de mobiele versie van je site maakt. Als je deze blog op je mobiel leest, dan zie je onderaan de pagina een paarse button met een telefoontje, als je hierop klikt, gaat je telefoon bellen en gaat hij bij mij over. De plugin is ook nog makkelijk in kleur en vorm aan te passen zodat je hem in de kleuren van je huisstijl kunt maken. Deze plugin heb ik toegevoegd omdat ik merk dat ik mobiele websites ook heel vaak gebruik om even snel het telefoonnummer op te zoeken. Met deze app kun je gebruikers dus direct laten bellen, handig toch?

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: