in Ondernemen

Daniëlle Looije over de waarde van het beeld

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

Beeld vormt een belangrijk element van de huisstijl van een bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fotografie. Belangrijk is dat er een herkenbaar totaalbeeld ontstaat dat past bij het onderwerp en dat de doelgroep aanspreekt. Om meer over dit specifieke onderwerp te weten te komen, sprak Richard Helwig met Daniëlle Looije van Bureau Daan.

Logo’s, folders, flyers, banners, websites… foto’s zijn overal onontbeerlijk. Het bepaalt het gevoel en indruk die men krijgt van een bepaald merk. Beeld wordt immers sneller opgenomen dan tekst. De boodschap komt hiermee beter over dan dat er geen beeld zou worden gebruikt. Foto’s moeten dan wel ergens bij horen. Belangrijk is dat de kernwaarden van een merk duidelijk naar voren komen in de huisstijl  van het bedrijf, maar net zo goed in hoe de foto’s worden gemaakt.

VISUEEL PLAATJE
Daniëlle Looije over het beeld wat de uitstraling van een bedrijf  nog sterker maakt: ‘Het gaat erom dat de identiteit van een bedrijf naar een visueel plaatje wordt omgezet die aantrekkelijk is voor de doelgroep. Dat kan zijn door een sterk logo ontwerp, een uniforme huisstijl en de fotografie hierop aan te passen. Als een bedrijf zichtbaar wordt gemaakt en hierbij duidelijk en concreet een boodschap wordt gecommuniceerd, wordt de doelgroep geraakt. Bijna als vanzelf trekt dat klanten aan die bij het bedrijf passen. Als ondernemer kom je dan beter uit de verf, omdat je zo de beste versie van jezelf kan zijn en jezelf verder kunt ontwikkelen.’

Download hier het hele artikel.

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: