Design in het Westland

Design in het Westland

Dit is een onderwerp dat al een tijdje op mijn lijstje staat om iets over te schrijven. Het is iets waar ‘wij’ als Westlanders trots op zijn, om uit het Westland te komen. Helemaal niets mis mee natuurlijk. De vraag is alleen moet dit zo specifiek naar voren komen in je bedrijfscommunicatie? Ik denk dat ik alle variaties tot nu toe ben tegen gekomen op de Westlandse vlag, maar ook allerlei bedrijfsnamen die verwijzen naar het Westland. En laten we eerlijk zijn, de Westlandse vlag is prima om mee te nemen als je op vakantie gaat in het buitenland en op de camping te hangen, maar niet het fraaiste ontwerp om in je bedrijfscommunicatie te gebruiken.

Beperking of focus?

De vraag is of je jezelf hiermee beperkt? Als je niet van plan bent om je grenzen te verleggen buiten het Westland, zal iedereen begrijpen dat je als Westlander een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit hebt. Het niet erg vind om vroeg te beginnen en laat te vertrekken. Het is niet erg om op deze manier je doelgroep te bepalen, maar snapt die gedroomde leuke klant (die toevallig uit Rotterdam komt) dat ook? Is hij op zoek naar iemand die niet vertrekt tot alles in de puntjes geregeld is, of weet hij dat hij op zoek is naar een Westlander?

Gebruik je roots, maar doe het duidelijk

Wat ik eigenlijk wil zeggen, is gebruik je roots, maar kijk eens naar wát er dan precies zo bijzonder is in je roots en gebruik dit als je kracht. Dus niet de ‘Westlandse’ mentaliteit, maar ‘wij vertrekken niet totdat alles in de puntjes geregeld is’. Wil je eens vrijblijvend sparren over hoe we dit in jouw identiteit, je logo, huisstijl en website naar buiten kunnen brengen? Afspraak maken?

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: