Jouw unieke identiteit, straal het uit met trots!

Huisstijl ontwerp

Daan vertaalt jouw identiteit en dat van jouw bedrijf naar een concept van beelden, vormen en kleuren. Een logo en huisstijl die niet alleen uniek en aantrekkelijk zijn, maar die zonder woorden vertellen wie jij bent. Samen kiezen we uit grove schetsen, welke unieke creatie het beste past bij de look & feel van jouw bedrijf of concept. Deze wordt vervolgens uitgewerkt tot een onderscheidend, veelzeggend en doordacht sfeerbeeld. Jouw sfeerbeeld!

Jij bent in ontwikkeling, nu je huisstijl nog!

Heb je al een logo en/of huisstijl en wil je deze laten finetunen of updaten? Samen bekijken we hoe we dat kunnen doen, zodat ze mee kunnen groeien met de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en richting jouw identiteit.

Misschien heb je moeite met het verwoorden van jouw identiteit. Kies dan, voor je aan het ontwerpproces begint, voor de identiteitsscan. Hiermee achterhalen we jouw identiteit en vertalen we deze naar een concreet rapport.

Huisstijl handboek: wat mooi is wil je behouden.

Je visuele identiteit staat nu, maar je hebt natuurlijk geen zin om voor elke factuur en memo terug te komen. Naast handige huisstijl-sjablonen voor Word en PowerPoint, stelt Daan graag een handboek voor je samen. Dit is een digitaal document wat aan alle medewerkers gestuurd kan worden. Hier staan de belangrijkste waarden van het bedrijf in en een handige beschrijving van hoe de identiteit het beste gehanteerd kan worden. Hoe het logo gebruikt kan worden, welke lettertypes er gebruikt zijn en hoe deze lettertypes gebruikt dienen te worden. Welke kleuren er gebruikt zijn, welke vormen of stijlelementen voorkomen in de identiteit en hoe deze toegepast kunnen worden. Op deze wijze kan je de eenheid van je huisstijl behouden.

Klaar voor de perfecte uitstraling?

Een uitstraling waar je trots op kan zijn, die bij je past en die het juiste gevoel overbrengt naar de ideale doelgroep. Waar wacht je nog op?

 

Naar boven