Logo en huissstijl ontwerp

Het beeld wat het imago nog sterker maakt

Jij weet waar je bedrijf voor staat, maar hoe zorg je ervoor dat klanten ook weten dat ze bij jou moeten aankloppen? Daan vertaalt de identiteit van je bedrijf naar een visueel plaatje die aantrekkelijk is voor je doelgroep. Dat kan zijn door een sterk logo ontwerp en een uniforme huisstijl, maar ook andere huisstijl-dragers zoals de flyers, banieren en de weggeef-brochures op de beurs. Als je je bedrijf zichtbaar maakt en duidelijk en concreet je boodschap communiceert, raak je je doelgroep en trek je als vanzelf de klanten aan die bij je bedrijf passen. Alle ontwerpen worden gemaakt en uitgevoerd vanuit de kernwaarden; alleen zo kun je een sterk merk neerzetten. Laat de wereld zien waar je bedrijf voor staat en wat ze kunnen verwachten.

dutchconnexxion-huisstijl-ontwerp
insoleplus-ontwerp-huisstijl
yellowintelligent-huisstijl-ontwerp
administratie-visuele-indentiteit-ontwikkeld

De identiteit door de wasstraat

Het bedrijf bestaat al geruime tijd, maar door ontwikkelingen is de visie van het bedrijf veranderd en sluit deze niet meer naadloos aan op de kernwaarden. Graag kijkt Daan naar de mogelijkheden om het logo, de huisstijl en andere communicatie te redesignen.

Huisstijl handboek: wat mooi is wil je behouden.

Je visuele identiteit staat nu, maar je hebt natuurlijk geen zin om voor elke factuur en memo terug te komen. Naast handige huisstijl-sjablonen voor Word en PowerPoint stelt Daan graag een handboek voor je samen. Dit is een digitaal document wat aan alle medewerkers gestuurd kan worden. Hier staan de belangrijkste waarden van het bedrijf in en een handige beschrijving van hoe de identieit het beste gehanteerd kan worden. Hoe het logo gebruikt kan worden, welke lettertypes er gebruikt zijn, hoe deze lettertypes gebruikt dienen te worden. Welke kleuren er gebruikt zijn. Welke vormen of stijlelementen voorkomen in de identiteit en hoe deze toegepast kunnen worden en hoe je dus de eenheid van je huisstijl behoud.

En het resultaat?

Een uitstraling waar je trots op kan zijn, die bij je past en die de juiste boodschap communiceert naar je ideale doelgroep.

Zal Daan jouw identiteit omzetten naar beeld?

Kennismaken met Daan?

Reacties zijn gesloten.