Positionering

Ontdek wat je onderscheidend maakt

Ieder bedrijf is uniek, net als elk mens uniek is. Daan gelooft daarin. Ook al is het misschien voor je organisatie niet helemaal duidelijk. Elk bedrijf heeft unieke vaardigheden of kennis en de kracht is om dit te gebruiken in de positionering en in de communicatie van je bedrijf.

We gaan samen in een brainstormsessie aan de slag om erachter te komen wat voor bedrijf je hebt en wat zijn onderscheidende kracht is. Daarin kiezen we welke krachten en kennis we gaan gebruiken om je bedrijf krachtig in de markt te zetten.

identiteitstoolIn de loop der tijd heeft Daan heel wat ondernemers gesproken, daarin werd duidelijk dat de meeste het lastig vinden om de kernwaarden van hun bedrijf te benoemen. Vaak gehoorde kernwaarden zijn bijvoorbeeld: kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid. Wat mij betreft is dit de basis van je bestaansrecht, daarmee kun je je nog niet onderscheiden. Daan heeft daarom de Rise&Fly tool ontwikkeld. Door middel van deze tool kunnen we makkelijker tot de kern van het bedrijf komen en ontdekken waar écht het onderscheidend vermogen zit.

En het resultaat?

Na deze sessie heb je een duidelijk beeld van je bedrijf, kun je jezelf zichtbaar maken en uitvliegen over de markt. Je weet precies waar je bedrijf voor staat en waarom klanten juist bij jou moeten zijn. Hiermee heb je een sterk fundament voor je bedrijf gecreëerd en kun je verder met de visuele identiteit van je bedrijf. We kunnen nu aan de slag met het bedenken van een passende bedrijfsnaam.

Daan wil met jou de uitdaging aan.

Kennismaken met Daan?

Reacties zijn gesloten.