Een extra contactmomentje met je klant

Contactmoment met je klant

Steeds vaker krijg ik de vraag, heeft nieuwsbrieven verzinnen eigenlijk nog wel zin of is het onzin om deze te versturen? Worden nieuwsbrieven nog wel gelezen en schrijven mensen zich überhaupt nog wel in? Levert dit nog wel nieuwe klanten op?

Het antwoord op deze vragen is helaas niet simpel in de zin van ja of nee. Om te weten of mensen je nieuwsbrief lezen, heb je makkelijke statistiekprogramma’s die dit bijhouden. Maar wat je je eerder moet afvragen is, dat wat je daadwerkelijk te melden hebt ook zinvol is voor de klant? Als daarop het antwoord nee is, is het logisch dat je klant het ook niet boeiend zal vinden.

Een nieuwsbrief moet je vooral zien als een extra contact-momentje met je klant. Dit kan om te laten weten waar je mee bezig bent, om de klant te voorzien van nieuwe tips of belangrijke weetjes of om ze een exclusief aanbod te doen. Spreekt voor zich dat ze daar dan natuurlijk ook iets aan moeten hebben. Natuurlijk is het belangrijk dat je je nieuwsbrief periodiek verstuurt, maar veel belangrijker is dat je nieuwsbrief een toegevoegde waarde heeft. Zo houd je de kwaliteit van je nieuwsbrief hoog én zal je nieuwsbrief eerder gelezen worden. Dit omdat je nieuwsbrief het imago heeft dat er altijd wel iets interessants in staat waar de lezer iets aan heeft.

Natuurlijk hoef je niet zelf te verzinnen wat je klanten leuk vinden om te lezen en wat voor informatie je nú weer gaat melden in je nieuwsbrief. Dit kan je voor hetzelfde geld aan mensen overlaten die er verstand van hebben… juist wij.

En als je niet via de nieuwsbrief maar via de website op dit nieuwsbericht kunnen komen, dan heb je nu ons speciale aanbod gemist, omdat je geen lid bent. Wil je in de toekomst wel gebruik maken van ons speciale aanbod? Meld je hier aan.

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.