in Ondernemen

Gebrek aan respect is besmettelijk…

Gebrek aan respect is besmettelijk

Laatst hoorde ik het weer: ik ben 24 uur per dag bereikbaar! En alweer was mijn eerste gedachte: wat een amateur…

Niet helemaal eerlijk, ik weet het. Ik kan wel beroepen verzinnen waarin dat belangrijk is… maar daarin regelen ze dan gewoon ploegendienst. Hoe kun je immers je klant echt goed helpen als je die je hele tijdsbesteding laat bepalen? Of als je voortdurend gestoord kunt worden door weer andere klanten… of als je geen privéleven meer kent omdat je altijd beschikbaar bent voor je klanten?

Die houding laat in mijn ogen een gebrek aan respect voor jezelf zien – en dat is besmettelijk. Zo trek je precies die klanten aan die net zo ‘makkelijk’ met je omgaan – en voor je het weet zit je met een burn-out op de bank.

Ik ben 24 uur per dag creatief. En juist níet bereikbaar buiten mijn werkuren, behalve voor de echte noodgevallen die ik met mijn klanten waar nodig afspreek. Zo kan ik er overdag met alle inspiratie en energie lekker tegenaan, en zet ik het mooiste werk neer dat je kunt verzinnen. Goed uitgerust en elke dag met plezier mijn werk doen, aandacht voor fijne klantrelaties en mooie resultaten: daar doe ik het voor. En dat is heerlijk werken!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen met al die energie en creativiteit? Neem contact op.

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.