in Overig

Geniet van December!

Kerstkaarten laten maken voor mijn bedrijf

Het is weer zover, het einde van het jaar nadert. Vanaf 1 januari 2013 is Vida Visuals verder gegaan onder de naam Bureau Daan. Een spannend begin van het jaar, maar daarnaast mogen we ook zeker terugkijken op een zeer geslaagd jaar. Een jaar met leuke nieuwe klanten en uitdagende opdrachten met verrassende resultaten. Ik hoop dat jullie ook met dit gevoel op het bijna voorbije jaar mogen terugkijken. 2013 was voor Bureau Daan het jaar van de professionalisering. Laat 2014 het jaar zijn van de onuitputtelijke inspiratie.

Fijne Feestdagen!

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd
Berichten
Laat ons weten wat jij ervan vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × drie =

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.