in Concept

Heey psst…. Kun je een geheimpje bewaren?

Als je de nieuwsbrief hebt ontvangen, ben je al op de hoogte van onze campagne. Hierin hebben we eerder al een voorproefje gegeven. Vandaag is de aftrap van de campagne op de Flora Holland Trade Fair in Naaldwijk.

Maar niet getreurd als je hier vandaag niet bent, vanaf nu kun je ook meedoen! De campagne die we hebben bedacht is namelijk niet zomaar een campagne, maar een speciale campagne. Daan gaat namelijk kauwgom uitdelen … kauwgom? Ja, kauwgom! Maar niet zomaar kauwgom. Voor de mensen met een beetje geluk, zit er een prijs in… een verrassing!

Niet verder vertellen hoor! Met deze prijzen kun je namelijk een frisse wind door je bedrijf laten waaien. Sommige prijzen zijn kleine briesjes en andere zijn complete wervelwinden, maar bovenal zijn het prijzen waar je met je onderneming iets aan hebt. Meer informatie over de prijs kun je vinden in de winnende pakjes, maar dan moet je er wel eerst snel één bemachtigen. Er worden er namelijk totaal maar 100 uitgedeeld en in 50 pakjes kauwgom zit een verrassing en in 3 een GROTE verrassing … dus wees er snel bij! De eerste pakjes worden namelijk vandaag al uitgedeeld. Natuurlijk delen we ze niet zomaar uit, we hebben er immers totaal maar 100 weg te geven. Knoop een leuk gesprek aan met Daan en wie weet krijg je na afloop een pakje kauwgom of heb je genoeg lef om er één te vragen? Tot snel?

Deze maand zijn we in ieder geval te vinden op:
24 maart: MOCO Pijnacker
2 april: Open Coffee Den Haag
10 april: Open Coffee Westland
15 april: Jong Management Westland
23 april: BNI Paprika

Weten waar Daan zich nog meer bevindt? Houd onze Facebook in de gaten! Hier verklappen we soms waar we zijn.

Weet je zelf nog een bijeenkomst die ik niet mag missen? Laat het ons weten.

De kauwgom pakketjes worden uitgedeeld t/m 30 april of tot ze op zijn. Alle prijzen zijn in te wisselen t/m 14 juli 2014 en kunnen per bedrijf maar één keer gebruikt worden.

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: