Hoe maak je je bedrijf woest aantrekkelijk?

Ja, daar is ie dan! Afgelopen week heb ik een blog geschreven over hoe je mensen vermoeid met je bedrijf. Daartegenover staat nu dat ik ook een blog schrijf over hoe je woest aantrekkelijk wordt met je bedrijf en hoe je er dus voor zorgt dat mensen zich gaan verbinden aan je bedrijf. Nu zijn daar natuurlijk heel veel verschillende manieren voor en is het ook afhankelijk van de identiteit van je bedrijf welke manieren je gaat toepassen, maar met deze 3 tips heb je gegarandeerd succes.

Iets leuks, op een onverwacht moment

De kerst- en nieuwjaarskaarten zijn geen momenten meer waarop je met je bedrijf enorm gaat opvallen. Als je geluk hebt beland je kaart aan de muur met nog 100 andere kaarten. Zodra het 1 januari is beland je gewoon met de rest van de kaarten, in de prullenbak. Dus moet je ervoor zorgen dat je met iets origineels komt, op een origineel moment. Zoek naar een moment dat bij je past. Als je verstandelijk beperkten helpt met lezen en schrijven is misschien de dag voor het Syndroom van Down een mooie dag. Heb je een surfschool dan is het inluiden van de zomer een perfect moment. Is er geen bestaande dag die bij je past? Geen probleem, kies een dag uit en maak je eigen themadag.

Inspireer mensen met je kennis en vaardigheden

Waarschijnlijk ben je een vakidioot. Je weet alles over je producten en diensten en omdat je daarmee bezig bent zul je regelmatig dingen tegen komen die leuk of waar je mega enthousiast van wordt. Deze kun je via Social media of je nieuwsbrief delen met je relaties. Zorg ervoor dat je niet teveel inhoudelijk/technisch met ze deelt, maar deel vooral jouw enthousiasme of verwondering en neem je klanten mee in jouw wereld. Wat nog extra helpt is beeldmateriaal.

Wees toegankelijk en open voor je klanten

Als klanten bij je passen willen ze zich met jou en je bedrijf verbinden. Dit doe je door je open op te stellen. Zorg ervoor dat mensen makkelijk aan je telefoonnummer/e-mail adres/ LinkedIn kunnen komen om contact met je op te nemen of om je te volgen. Wees in je communicatie ook open en stel vragen in het openbaar, lok reacties uit. Klanten kunnen zo op een laagdrempelige manier met je communiceren.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het aantrekkelijk maken van je bedrijf? Plan een afspraak in met Daan.

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: