in Overig+Visuele identiteit

Hoera, 70 logo’s in 7 jaar!

Hoera!

Wat vliegt de tijd! Precies op dit tijdstip en op deze dag, 7 jaar geleden stond ik voor de Kamer van Koophandel te springen. Yes, ik heb een bedrijf! Sinds die tijd is er nogal wat veranderd! Mijn bedrijf ben ik namelijk ooit begonnen onder de naam Vida Visuals, toen ik er halverwege 2012 achter kwam dat dit totaal niet meer paste bij wat ik maakte, ben ik in januari 2013 overgegaan op Bureau Daan. Dit was een spannende tijd, maar nu kan ik zeggen dat dit een goede keuze is geweest. Doordat ik mijn uitstraling heb aangepast op wie ik ben en wat mijn waarden zijn heb ik dus ook klanten die veel meer bij mij passen.

Ik heb deze slideshow echt met plezier gemaakt. Ik heb álle logo’s gemaakt die opgeleverd zijn aan de klant. Wat ik er zo leuk aan vind is dat je in de complete lijn steeds vooruitgang ziet. Op het begin zaten er af en toe écht goede logo’s tussen en in de loop der tijd is dit steeds stabieler geworden. Ook als je naar de teksten onder de logo’s kijkt zie je dat deze steeds effectiever zijn geworden. Wat me ook opvalt is dat er een paar logo’s zijn die er qua stijl niet echt tussen passen. Als ik terug kijk op deze projecten zijn dit projecten geweest waarbij de klant ook veel input heeft gegeven, samen zijn we tot iets passends gekomen.

Totaal zijn het 70 logo’s, er zijn maar 2 logo’s die er niet tussen staan omdat deze helaas zijn afgekeurd door de klant. Jammer! Want ik ben een perfectionist en ook die logo’s had ik graag tot een goed einde gemaakt, maar soms klikt het niet en komt het niet, dan kun je beter met een project stoppen. Ik ben in ieder geval erg trots op mijn slagingspercentage.

Trots maakt het me om te zien wat ik allemaal heb mogen maken voor klanten. Niet alleen trots op het resultaat wat eruit is gekomen, maar ook het vertrouwen wat mensen in mij hebben gehad om aan de slag te gaan met het gezicht van hun bedrijf.

Logo collectie van Daan

[niet meer beschikbaar]

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.