in Online

Is jullie website up-to-date?

Service webcare

U kunt zelf snel en makkelijk uw website up-to-date houden. U heeft niet voor niets een CMS aangeschaft om uw website bij te gaan houden. Vreemd genoeg zijn er nog veel websites die niet up-to-date zijn. Uw website mag er dan geweldig uit zien, maar de bezoekers haken af, omdat er verouderde informatie op staat. Hoe blijft een website up-to-date?

Volhouden, pff!

Een nieuw concept bedenken is erg leuk. Maar het dagelijks of wekelijks onderhouden van de website is niet zo spannend en wordt dus snel aan de kant geschoven als u andere leuke projecten hebt die uw aandacht vragen.

Zo veel werk?

Uw CMS blijkt toch niet zo handig te zijn als u dacht. Het CMS waar u nu mee werkt doet het werk niet voor u. Daarnaast maakt een CMS systeem u nog geen webredacteur of schrijver en neemt het schrijven van een nieuwe tekst toch meer tijd in beslag dan u had verwacht.

Is dat te voorkomen?

Ja, u kunt van te voren inschatten hoeveel tijd u kwijt wilt zijn aan het onderhouden van uw website en dat overleggen met uw webdesigner zodat er rekening mee gehouden kan worden in de ontwerpfase van de website. Dat betekend misschien dat u niet optimaal gebruik kan maken van alle mogelijkheden die het web bied, wel blijft uw website makkelijker up-to-date te houden en ziet er dus professioneler uit.

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd
Berichten
Laat ons weten wat jij ervan vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + negentien =

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: