in Communicatie+Ondernemen

Lang zal jij leven…

Lang zal je leven

Volgend jaar bestaat mijn bedrijf tien jaar, en ik bruis van de ideeën om de hele wereld mee te laten feesten! Nou ja, beetje al te enthousiast misschien, maar je kent vast het gevoel. Wat ben jij van plan voor je tienjarig bestaan? Hoe vieren jullie het zesde lustrum van het bedrijf? En wat trek je uit de kast voor dat honderdjarig bestaan?

Zie je de marketingkansen?

Zet je marketingpetje op en pak de kansen die zo’n jubileum met zich meebrengt. Ik snap dat het écht iets om te vieren is, en dat die viering zelfs misschien wel op de eerste plaats komt. Maar waarom zou je niet van die extra publiciteitskansen gebruik maken? Ik denk heel graag met je mee over alle mogelijkheden. Wat is er veranderd in al die tijd – in je producten of diensten? Of misschien in je klantenkring? Past je logo daar nog wel bij? Bedank jij je klanten voor al die jaren met iets origineels en persoonlijks? Hoe blijf je in de communicatie rond je feest in stijl met je bedrijf, zodat het je merk versterkt? Hoeveel klanten zijn er in al die tijd geweest? Zijn er misschien klanten uit de begintijd met wie je opnieuw contact kunt maken? Als je het goed aanpakt, kun je je uit je jubileum heel wat extra cadeautjes halen!

Loze woorden zijn geen reclame

Maar beloof me één ding. Maak geen reclame met het feit op zich. Ik vind het altijd zo raar om iets te lezen als ‘Wij bestaan al dertig jaar’. Wat zegt dat nou? Misschien lever je al dertig jaar prutswerk…

Maak duidelijk waaróm je zolang bestaat, en waarom jouw klanten terugkomen. Laat zien waarom ze doorvertellen wat je precies biedt met al die kwaliteit en ervaring. Dan kun je er zo wéér dertig jaar tegenaan!

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: