in Online

Linkbuilden, hoe moet dat?

hoe moet je link builden

Linkbuilding is tegenwoordig onmisbaar. Het aantal websites dat naar uw website linkt, is een groot deel van de positionering voor onder andere zoekresultaten voor Google en andere zoekmachines. Het is dus belangrijk enige aandacht te besteden aan linkbuilding als u wilt dat er meer bezoekers op uw website komen.

Er zijn verschillende methodes om ‘backlinks’ te verkrijgen:

  • Uw link aanmelden bij internetgidsen, startpagina’s, enz.;
  • Links ruilen met collega’s;
  • Kijk eens waar de concurrentie gelinkt staat;
  • Reageer op weblogs en discusseer op forums (vergeet niet uw link achter te laten).

Kortom laat overal op het web uw link ‘slingeren’!

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd
Berichten
Laat ons weten wat jij ervan vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: