in Overig

MagniFicus zoekt plaatsje in de zon

Ontwerp etiket kweker westland

Kwekerij de Schenkel en Peeters Potplanten introduceren op de FloraHolland Seasonal Trade Fair een nieuwe naam met bijpassend label voor hun ficussen: MagniFicus. Focus bij de MagniFicus ligt op de verzorging van de plant. Want alleen met een optimale verzorging houdt de consument de MagniFicus ook na aankoop MagniFicus.
“Wij geven de consument mee dat een lichte plaats voor een Ficus het allerbelangrijkst is”, aldus Geert Bruinen van Kwekerij de Schenkel. “Een plek liefst dicht bij het raam of waar zonlicht binnenvalt. Geen geschikte lichte plaats? Dan moet je eigenlijk de plant niet eens aanschaffen”. Het frisse, zonnige ontwerp van het nieuwe label samen met de boodschap, wijzen de consument direct hierop. Give me sun, make me … MagniFicus!

MagniFicus voelde direct goed

De naam MagniFicus voelde direct goed. “Bij de opkweek van onze planten besteden wij veel aandacht aan een optimale kwaliteit. Alles is erop gericht om gezonde, sterke planten af te leveren van magnifieke kwaliteit. Deze planten verdienen met recht het predicaat MagniFicus. Wij willen dat de consument optimaal geniet van zijn aankoop. Door nadruk te leggen op een juiste verzorging houdt de consument de plant MagniFicus en geniet hij optimaal van zijn aankoop”, aldus Arjan Peeters van Peeters Potplanten.

MagniFicus zorgt ook voor jou

“Van een goede verzorging, groeit niet alleen de MagniFicus. Ook groeit ook de kwaliteit van jouw eigen leefomgeving”, lichten Bruinen en Peeters de verbeelding van de groene longen op het nieuwe label toe. “De MagniFicus is een krachtige luchtzuiveraar. Hij zet water, zonlicht en gassen om in suikers en zuurstof. Op die manier zuiveren ze de lucht van de consument en regelen ze de luchtvochtigheid in huis. Zorg jij goed voor de MagniFicus, dan zorgt hij goed voor jou!”

MagniFicus: gezamenlijke merknaam

Bruinen en Peeters werken samen op gebied van marketing en communicatie rondom de MagniFicus. Daarnaast voeren zij hun eigen bedrijfsvoering. Kwekerij de Schenkel uit Maasdijk is gespecialiseerd in het kweken van exclusieve ficussen in diverse potmaten. Peeters Potplanten uit Breda kweekt naast de MagniFicus, de Hibiscus Fiori Grande en de Zamioculcas onder de naam Zamigo.

Introductie op Seasonal Trade Fair

Kwekerij de Schenkel en Peeters Potplanten introduceren de nieuwe naam en bijpassend label MagniFicus op de FloraHolland Seasonal Trade Fair, van 19 t/m 21 maart in Naaldwijk. Standnummers zijn 4.3 (Peeters Potplanten) en 4.5 (Kwekerij de Schenkel). www.magnificus.info

Binnenkort wordt het project ook op deze website geintroduceerd onder het kopje ‘trots’ want dat zijn we!

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd
Berichten
Laat ons weten wat jij ervan vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 1 =

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: