in Creativiteit+Ondernemen

Nieuwe ontwikkelingen

Grafisch ontwerper Westland Huisstijl Ontwerp

Soms ben je toe aan iets anders en soms is het even wat rustiger (door corona) met het werk. Soms is de uitkomst van die twee dingen een nieuw startpunt en zo voelt dat voor mij. Deze blog heeft dan ook een wat persoonlijker tintje.

Blij worden van werk

Ik ben het allemaal eens uit gaan werken en heb als uitgangspunt genomen dat ik graag de dingen doe, waar ik blij van word. Dat maakt me creatiever en dat komt weer ten goede aan het werk voor mijn klanten. Dat neemt overigens niet weg dat ook ik dingen blijf doen die wat minder leuk zijn. Maar het was niet meer in verhouding en daar heb ik verandering in aangebracht.

Het kan in de praktijk betekenen dat ik wat puur uitvoerende dingen niet meer zelf doe. Ik creëer op deze wijze tijd die ik kan benutten om mooie dingen te maken. Zeer recentelijk nog voor een relatie iets gecreëerd wat ik mezelf al enige tijd niet meer heb zien doen. Simpelweg omdat mijn hoofd nu leeg genoeg is en mijn creativiteit volledig los kan te gaan op het onderwerp. Daar word ik dus blij van … en mijn klant ook.

Hersenbrekers

Naast meer creëren vind ik nieuwe tools vinden en toepassen in mijn werk ook prettig. Ik duik er graag in om iets nieuws neer te zetten voor de klant. Met mijn perfectionistische inslag wil ik dan uiteraard alles weten, alvorens ik er mee aan de slag ga. De tijd nemen om iedere keer weer iets beters neer te zetten, vind ik onderdeel van mijn werk en daar wil ik tijd voor hebben.

Op deze manier kan ik én meer voor mijn klanten betekenen én word ik blijer van wat ik doe … en dat komt het humeur ook ten goede. Wel zo prettig voor mijn omgeving. Om het maar eens populair te zeggen, een echte win-win situatie. We gaan dus weer vol aan de bak!

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd
Berichten
Laat ons weten wat jij ervan vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 15 =

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.