in Online+Print design

Nog niet gehoord van de QR-code?

Marketingblunders in de tuinbouw

Wat is het?
QR-codes (Quick Response Codes) zijn barcodes die met een mobiele telefoon gescand kunnen worden. Dit kan met de camera van uw Smartphone en een app zoals bijvoorbeeld QR Reader of Barcode Scanner. De inhoud van de barcodes kan variëren van de verwijzing naar een website, het opslaan van een visitekaartje of tot alleen een tekst met een boodschap.

Waarom?
QR-codes hebben de overgang van print naar mobiel Internet vereenvoudigd. Dit is niet alleen voor de eindgebruiker, maar ook voor de adverteerder interessant. De QR-code is nu al een tijdje in Nederland en ze duiken steeds vaker op. In het buitenland wordt de QR-code al veel meer gebruikt. In Japan zijn ze te vinden: op producten, in magazines, in bushokjes en zelfs op grafstenen.

Hoe werkt het?
Start de applicatie op je mobiele telefoon om QR-codes te lezen. Een camera is hiervoor vereist. Vervolgens zal de scanner op je beeldscherm verschijnen. Je houd de scanner op de code en deze vertaalt hem automatisch naar de bijbehorende handeling. Het kan dus zijn dat je naar een website geleid wordt of dat je een tekst te zien krijgt. Mocht er een website achter zitten, dan zal je telefoon automatisch naar de website gaan.

Ik wil er ook een!
Dat kan, iedereen kan zijn eigen QR-code genereren. Maak uw eigen QR-code.

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd
Berichten
Laat ons weten wat jij ervan vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 17 =

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.