in Overig

Ook in de komkommertijd is netwerken belangrijk

hoe moet je link builden

Netwerken zijn en blijven belangrijk voor ondernemers. Een netwerk geeft inzicht hoe anderen tegen je bedrijf aankijken, maar misschien nog wel belangrijker een netwerk kan je veel leren. Ook andere ondernemende mensen gebruiken trucks  om aan zaken te komen. Misschien hebben zij wel een product of dienst wat je net zoekt of waar je gewoon eens een vraag over hebt. Gewoon eens luisteren naar wat anderen zeggen en jou daarmee willen geven. Misschien gaan ze zelfs wel zo ver dat ze jou willen voorstellen aan een belangrijke klant of persoon uit het netwerk. Dat zou toch prachtig zijn als dat zou lukken. Een Open Coffee is zo’n mooie gelegenheid.

Op donderdag 14 augustus 2014 is er de gelegenheid om andere ondernemende mensen te leren kennen, kennis op te doen en het netwerk met interessante mensen uit te breiden. Dan wordt er een Open Coffee Westland georganiseerd. Met elkaar in een ongedwongen sfeer een kopje koffie of wat anders met elkaar drinken. Geen verplichtingen en geen kosten.
Maar evenzeer is de plaats al zeer inspirerend. The Greenhouse Westland, aan de Jupiter 400 te Honselersdijk heet ons dan van harte welkom. Dit is in het Horti Business Center. Vanaf 9.00 uur bent u meer dan welkom om kennis te maken met ons en met elkaar.

De Open Coffee Westland wordt georganiseerd op elke tweede donderdag van de maand. Vanaf 9.00 uur tot ongeveer 11.00 uur. De organisatie is in handen van Daniëlle van Looije van Bureau Daan en Ernst Jan Bos van Demand Agro Marketing.
De deelname is gratis en voor meer informatie kijk op Facebook (https://www.facebook.com/OpenCoffeeWL) of volg ons op Twitter (https://twitter.com/opencoffeeWL). Binnenkort komt ook de nieuwe website online.

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.