Ik maak graag dingen die ik te mooi vind om weg te geven

Mijn naam is Daniëlle Looije
Grafisch Ontwerp is mijn passie

Ontwerpbureau Daan is ontstaan vanuit een passie voor vorm en kleur. Op een verrassende en persoonlijke manier zorgt grafisch vormgever Daan er samen met jou voor dat de visuele identiteit van je bedrijf zijn werk doet en de juiste doelgroep aanspreekt. Daan gaat graag om tafel om erachter te komen welke waarden er in het DNA van het bedrijf zitten en zet daarna de kernwaarden om naar de visuele identiteit.

“Ik ben in 1988 in Naaldwijk geboren ‘het hart van Het Westland’. Van jongs af aan heb ik grote affiniteit met vormgeving en communicatie. Vandaar dat ik in 2008 op 19-jarige leeftijd mijn eigen bedrijf ben gestart. Tijdens mijn studie Living & Design die ik in 2009 heb afgerond ben ik begonnen met Vida Visuals. In deze periode ben ik onwijs gegroeid en in 2012 besloot ik dat het tijd was voor ‘the next step’ vanuit daar is Bureau Daan geboren. Mijn passie is om een concept te bedenken wat ik te goed vind om weg te geven. Door deze passie heb ik al heel wat klanten hun visitekaartje met trots uit zien delen.”

– Danielle Looije

Bekijk ook mijn fotografie: www.daniellelooije.nl
Of mijn kunst www.artbydaan.nl

Grafisch vormgever Danielle Looije

Klanten waar ik mee werk

Afgelopen 10 jaar heb ik een klantenbestand opgebouwd waar ik trots op ben.

Vaardigheden

Continu ben ik bezig met mijn (persoonlijke) ontwikkeling, als ik ergens enthousiast over ben duik ik erin tot ik het naadje van de kous heb gevonden. Onderstaand een overzicht van mijn belangrijkste vaardigheden.

Grafisch ontwerp 89%
Fotografie 85%
Fotobewerking 80%
Marketing 75%
Communicatie 70%
Adobe Indesign 84%
Adobe Illustrator 82%
Adobe Photoshop 79%
WordPress 76%
Microsoft Office 64%
Dit is wie ik ben

Nieuwsgierig geworden?

Naar boven