Agrilight

Agrilight ontwikkelt speciaal voor de stalomgeving hoogwaardige LED- en conventionele verlichting. Haar kennis van licht deelt Agrilight met veehouders en installateurs. Zo garandeert zij per diersoort een correct lichtniveau en een optimale lichtverdeling in de stal. Dit leidt tot een wetenschappelijk bewezen hogere productie en een verhoogd dierenwelzijn. Als specialist in stalverlichting, helpt Agrilight veehouders om met een relatief kleine investering een hoger rendement te halen.

Na een eerste kennismaking bleek direct duidelijk wat er moest veranderen. Een switch maken van de verkoop van lampen naar de verkoop van blije dieren in mooie verlichte stallen. Eigenlijk was er weinig ruimte voor verandering van het huidige logo en de slogan, maar eigenwijs als Daan is, is ze er toch mee aan de slag gegaan en dat viel direct in goede aarde. Er is een hele nieuwe huisstijl neergezet met een bijpassende op maat gemaakte website in 4 talen.

Klant: Agrilight | www.agrilight.nl | Monster
In samenwerking met: Chantal Oostvogels en Glenn Windhouwer
Kernwaarden: specialist in de veehouderij, beter dierenwelzijn, beter rendement
Werkzaamheden: Ontwikkeling concept, bedenken slogan, aanpassing logo, ontwikkeling nieuwe huisstijl, productbrochures, powerpoint presentatie, website.

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd
Naar boven