Floranti

Floranti is opgericht door mensen uit de sector, gecombineerd met IT-specialisten die ervaring hebben met het oprichten van succesvolle platforms. Zij zijn gewend om volgens Scrum en Agile methodes te werken. Het team van Floranti is heel divers opgebouwd. De vijf Founders hebben allemaal een verschillende achtergrond. De samenwerking tussen alle disciplines zorgt voor een unieke en ijzersterke formule die de sector voordeel brengt.

Floranti Durft! Kwam bij Daan omdat ze iets gaafs en onderscheidends wilden. De eerste ontwerpvoorstellen waren direct een schot in de roos en zo konden we vlot aan de gang om ook op korte termijn de website te introduceren aan de wereld om zo hun plekje te veroveren in de markt.

Klant: Floranti | www.floranti.nl | Bergschenhoek
In samenwerking met: Simone Keijzer
Kernwaarden: specialist in de veehouderij, beter dierenwelzijn, beter rendement
Werkzaamheden: Ontwikkeling concept, ontwerpen logo en huisstijl, opzetten website, ontwikkeling flyer en maken PowerPoint-sjabloon.

Maurice van Winden

Bij een startend bedrijf zoals Floranti, is snel schakelen enorm belangrijk. Samen met Danielle zijn we erin geslaagd om in korte tijd een gave huisstijl neer te zetten. Geen lange bijeenkomsten en presentaties, maar gewoon samen snel communiceren en de vaart erin houden. Helemaal top.

Maurice van Winden
Eigenaar Floranti
Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd
Naar boven