in Geen categorie

Proost op een sprankelend 2020!

Gelukkig worden van een merk

Het voelt begin januari altijd weer alsof ik aan een blanco pagina begin. Lekker een frisse start maken en allemaal mooie nieuwe dingen gaan produceren. Maar het begint natuurlijk bij het toewensen van alle goeds aan al mijn (potentiële) klanten en andere mensen die dit bericht lezen. We gaan er voor …

Doen waar je goed in bent

Dat brengt me meteen bij het eerste onderwerp dat ik tijdens mijn vakantie in mijn hoofd de revue heb laten passeren. Ik heb een perfectionistische inslag en dat wil ik nog beter benutten. Ik wil voornamelijk de dingen gaan doen waar ik al goed in ben. In de praktijk wil dat zeggen dat mijn focus ligt op datgene waar ik al goed in ben nog veel beter te doen. Goed is in deze niet goed genoeg. Daarmee leg ik de lat voor mezelf behoorlijk hoog, maar dat is mijn uitdaging!

Nou is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Immers, het bedenken en ervoor gaan is één, maar dat wil ook zeggen dat ik soms “nee” moet verkopen en dat vind ik ook nogal wat. Maar goed, het is voor een goed doel, want datgene wat ik ga produceren is nog beter en daar profiteert de klant ook weer van.

Nog wat te wensen?

Verder heb ik ook weer een nagedacht over wat er nog te wensen valt. Ik realiseer me dat die gedachten me vrolijk maken. Ik besef me steeds beter dat ik al veel heb, veel kan én veel mag. Nieuwe dingen creëren waar andere mensen dan weer blij van worden, is toch wel een groot goed.

Of ik dit nu doe met een uniek huisstijlontwerp, een mooie fotoreportage of een sprankelend sieraad. Ik begin lekker aan een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden en ga mooie dingen maken. Dat heb ik alvast met vette letters in mijn agenda gezet. Ik gun iedereen eenzelfde gevoel bij het nieuwe jaar, want dat geeft die vliegende start die iedereen goed doet. Vandaar oprecht … de allerbeste wensen van Daan!

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd
Berichten
Laat ons weten wat jij ervan vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − 3 =

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.