Partners

Gabriella van der Linden (marketing copywriter)


Gabriella is gespecialiseerd in het onderscheiden en echt raken van doelgroepen. Met pakkende webtekst (ook SEO), ghostwriting (blogs en e-books), posts en profielen op Facebook en LinkedIn vergroot ze je naamsbekendheid en vindbaarheid, valt jouw bedrijf op tussen de concurrenten en bouwt ze aan blijvende klantrelaties.

gabriella@werkwoordwinkel.nl – www.werkwoordwinkel.nl
06 – 43 06 33 88


Glenn Windhouwer (WordPress expert)

Ik ben Glenn Windhouwer, gepassioneerd webbouwer met affiniteit voor design en interactie. Ik richt mij op het bouwen en ontwikkelen van websites, gedoseerd en toegespitst op de wensen van de klant. Ontwikkeling van sites gebeurd veelal in samenwerking met andere bedrijven om zo tot het beste resultaat te komen. Ik vind gebruikersgemak zeer belangrijk en heb mij daarom gespecialiseerd in WordPress, een intuïtief systeem dat klanten de mogelijkheid geeft om met minimale technische kennis hun eigen site te onderhouden.

glenn@doserdesign.nl –  www.doserdesign.nl –  06 28 80 78 90


Linda Vis (tekstschrijver bij Letter-type)

IMG_0774

Bureau Daan bedenkt en ontwerpt voor jou de mooiste communicatieve uitingen, die uitstralen wat het bedrijf van binnen is. Prachtig toch? Letter-type maakt graag het plaatje compleet met doeltreffende teksten. Want de uitstraling kan nog zo fraai zijn, de boodschap wordt pas écht duidelijk met een helder, relevant en pakkend verhaal. Laten we samen nadenken over wat jij wilt overbrengen, de rest doe ik. Haal méér uit je teksten!

linda@letter-type.nl – www.letter-type.nl – 06 – 413 797 23


Miranda Timmer (belettering)

Miranda Timmer - profielfotoMijn naam is Miranda Timmer en ik maak van je auto een rijdend visitekaartje of opvallende reclame-uiting. Waar Daan dus een mooi ontwerp voor maakt, ga ik verder met de uitvoering ervan. Naast autobelettering kun je hierbij ook denken aan gevelreclame, bewegwijzering, reclameborden, zeildoeken, textielbedrukking en, onze naam zegt het al, nog veel meer. Het grootste deel van de productie hebben we in eigen huis, dus kunnen we een project snel opleveren. Omgekeerd kan ik bij Daan terecht voor haar diensten. Hierdoor kunnen we ons beide richten op de dingen waar we goed in zijn.

info@stickers-and-more.nl –  www.stickers-and-more.nl  – 06 15 48 55 14


Wim Valstar (relatiegeschenken)

Ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en help u, desgewenst, bij het zoeken naar de meest optimale oplossing. Scherp inkopen kan tegenwoordig via allerlei (digitale) kanalen. Maar scherp inkopen kan ook bij een ‘ouderwets’ bedrijf. En dan krijg je er persoonlijke aandacht bij, heb je geen last van financiële verrassingen, wordt er tijdig geleverd en nog veel meer. Samengevat: ‘Een vertrouwd adres voor relatiegeschenken, promotie-textiel en presentatiemiddelen’.

aan@wimvalstar.nl –  www.wimvalstar.nl –  06 28 53 02 17


Jeroen ‘s-Gravendijk (Social Media expert)

Jeroen 's-Gravendijk - Social Media

Ik heb een Social Mediabureau dat bedrijven helpt met het inzetten van social media. In die hoedanigheid word ik vaak gevraagd om workshops en trainingen te geven over social media. Ik vind het heel erg leuk om mensen de tips en trics te leren van social media en ze te laten begrijpen wat social media voor hen kan betekenen. Het is geweldig om mensen enthousiast te zien worden over de mogelijkheden die social media biedt.

jeroen@tnmf.nl – www.tnmf.nl – 06 153 918 89


Anna Staal (gepassioneerd schrijfster)

Anna staal

Ik heb als ondernemer verschillende bedrijven, maar mijn echte passie gaat uit naar schrijven. Dat doe ik inmiddels al weer jaren. Ik maak onderscheidende teksten die echt aankomen bij de doelgroep. In- en externe communicatie en de plannen hieromtrent. Ik werk graag met gedreven mensen en vertaal deze passie in woorden.

info@annastaal.nl – www.annastaal.nl –  06 539 36 962


Marianne van de Water (koude acquisitie expert)

MarianneVanDeWater_3981_portret_webDe telefoon loopt als een rode draad door mijn leven. Bij mijn klanten zorg ik voor een golf aan afspraken. Tegenwoordig geef ik ook anderen een warm gevoel bij koud bellen. Heeft mijn opdrachtgever een lastige propositie en minimaal 4 kantjes nodig om het verhaal te doen? En wil je B2B afspraken in het hogere segment, RvB – Directie CEO,  CFO dan doe ik graag waar ik goed in ben. Telefonische koude acquisitie.

info@q-p-s.nlwww.q-p-s.nl – 0251 654414


Stefan Timmer (allround webdeveloper)

Mijn naam is Stefan Timmer, ik ben een freelance webdeveloper en ik ben gespecialiseerd in het realiseren van professionele websites en webshops. Ik kan maatwerk applicaties of specifieke componenten ontwikkelen, maar ik kan ook open source systemen inzetten. Dit is geheel afhankelijk van de situatie van de klant. Mijn doel is om voor iedere klant de juiste oplossing toe te passen en een bijdrage te leveren aan het succes van de klant.

info@stefantimmer.nl – www.stefantimmer.nl – 06 11 21 78 19

Reacties zijn gesloten.