in Overig

Startersmarkt voor “kwispelende” ondernemers

Maandag 26 mei werd een bijeenkomst gehouden voor startende ondernemers. Ook deze vierde Meet & Greet bijeenkomst die de gemeente dit jaar organiseerde werd druk bezocht.
Op de startersmarkt waren verschillende lokale ondernemers en ondernemersverenigingen aanwezig om hun expertise te delen met een honderdtal jonge ondernemers.
Wethouder Economische zaken, Peter van Haagen  opende de bijeenkomst en stelde eerst ‘zijn kanjers’ voor, de medewerkers van het Accountteam. “Ze zijn uw eerste aanspreekpunt en staan altijd voor u klaar. Heeft u ideeën of vragen, leg deze aan hen voor!”

Klanten gaan ‘kwispelen’

Daarna was het woord aan ondernemer Ferry van Buijtene van Support 015. Ferry is een (jonge)man van die van aanpakken weet. Hij vertelde hoe hij begonnen is als starter – nog tijdens zijn studie – en wat erbij komt kijken om een succesvol bedrijf te runnen. “Heel belangrijk is toch wel dat je doet wat je zegt, en zegt wat je doet.” Hij adviseerde de starters in de zaal lid te worden van een lokale ondernemersvereniging, een netwerk op te bouwen en van elkaar te leren. Tot slot gaf hij een gouden tip mee: Af en toe is het tijd voor bezinning. Kijk wat je aan het doen bent, kies voor de dingen waar je energie van krijgt én waar je klanten energie van krijgen. Dat versterkt elkaar, je moet ervan gaan ‘kwispelen’, en je klant ook.

Startersmarkt en barbecue

En toen was het tijd voor de startersmarkt en een heerlijke barbecue, verzorgd door Brasserie Broccante uit Pijnacker. Vanwege het slechte weer werd het  eten in het bestuurscentrum opgediend, maar zo kon wel het nuttige met het aangename gecombineerd worden!

Lokale ondernemers inspireren starters

Het vrouwennetwerk Noova had een groot rond tapijt bij zich waar ondernemers zich op konden voorstellen. Bureau Daan heeft de hele avond ondernemers van communicatieadvies voorzien. ADU Accountant & Belastingadviseurs hielp de starter op weg met tips over bijhouden van hun boekhouding.

Ondernemerstip

Net als op eerdere bijeenkomsten werd de reuze boterham belegd met tips en ideeën.

Dit keer  loofde de Rabobank een prijs uit voor dé Gouden ondernemerstip. De prijs was  financiële ondersteuning voor coaching en begeleiding . De winnares was Carla Timmerman, met de  tip: “Onderneem zoals je zelf als klant behandeld wil worden”

Kijk ook eens op onze LinkedIn groep Acountteam Ondernemers om ook online uw netwerk warm te houden.

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: