Steek jij je kop al boven het maaiveld uit?

Steek jij je kop boven het maaiveld uit?

In een ideale wereld hoef je geen tijd te steken in acquisitie en komen de klanten vanzelf, toch? In de praktijk is de situatie meestal anders.

Door de jaren heen heb ik ‘kleine’ maar effectieve methodes ontwikkeld om de ideale situatie zo dicht mogelijk te benaderen. Hiermee creëer ik meer zichtbaarheid in mijn doelgroep en het kost me weinig moeite, omdat ik het combineer met activiteiten die ik toch al doe. Deze tips wil ik graag met je delen.

Maak van je auto een reclamebord

Als ik ergens naar toe ga, zakelijk of privé, parkeer ik mijn auto altijd op een opvallende plek, zodat iedereen die arriveert als eerste mijn auto (met reclame) ziet staan. Aan de ene kant is het een gratis reclamebord, aan de andere kant is het handig om te laten weten aan bekenden dat je er bent. Misschien moet je wat verder lopen, maar aangezien je toch als goed voornemen had meer te bewegen, kan je dat hier uitstekend combineren.

Vijf minuutjes per dag LinkedIn

Zorg er natuurlijk allereerst voor dat je LinkedIn profiel aantrekkelijk is ingevuld. Daarna kun je LinkedIn gaan gebruiken. Reageer op twee tot drie berichten van mensen in je netwerken. Jouw reactie wordt in hun netwerk ook zichtbaar. Daarnaast ontvang je vast wel eens een connectieverzoek van mensen die je niet kent. Je kunt ze heel simpel benaderen door het verzoek te accepteren en vervolgens een berichtje te sturen met de vraag of je ergens mee kunt helpen.

Lees het volledige blog verder op Ondernemen op Hakken.

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: