in Ondernemen

Terugblik Westland Event 2016

Westland Event

Foto: Rolf van Koppen

Kwam ik zowaar ook nog even aan het woord tijdens het inspirerende 8e Westland Event 2016. Ik was er vooral omdat er veel nieuwe technolgie aan bod kwam en ik druk bezig ben met de nieuwe manieren om verbinding met de markt te maken. En zeg nou zelf, hoe interessant is het om te onderzoeken wat de digitale wereld kan brengen, en hoe ik daarvan gebruik kan maken voor mijn klanten!

Na afloop was ik eigenlijk daarnaast ook vooral trots, op die grote rol die de gemeente Westland speelt en op de mogelijkheden die hier zijn. Het werkt simpelweg enorm inspirerend als er ruimte is om zo te kunnen werken. De energie en de gezamenlijke doelen geven een meerwaarde die zich lekker vertaalt in sterke merken. Voorlopig kan ik weer vooruit!

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: