in Ondernemen+Online

Tijd voor een nieuwe website? Voor Daan wel!

Wanneer is het tijd voor een nieuwe website

Hoe lang gaat een website mee? Als ik sommige bedrijven bekijk: ’n jaar of vijftien… Maar jij en ik weten dat dat echt niet meer kan. Retro is hip, maar hopeloos ouderwets verkoopt weinig. Meestal reken ik een jaar of vier, vijf – of sneller als de techniek erom smeekt. Zoals de afgelopen jaren met de websites die je niet kunt lezen vanaf je mobieltje… die scoren daardoor ook zo enorm slecht in vindbaarheid dat je een dief bent van je eigen portemonnee als je bij je oude non-responsive website blijft. Er zijn redenen genoeg om bij te blijven. Neem het mee in je marketingbudget, net zoals je je auto ook afschrijft in een aantal jaar.

Pyjamadag is niet voor luie mensen?

En dat geldt niet alleen voor mijn klanten, maar ook voor mezelf. Mijn nieuwe website stond dan ook keurig gepland voor volgend jaar: helemaal leuk vanwege het tienjarig jubileum van Daan! Maar ja… toen ik op een luie pyjamadag nog niet zo lang geleden ineens flink wat inspiratie kreeg kon ik mijn enthousiasme al snel niet meer stoppen. Nou ben ik iemand die zich snel verveelt en graag experimenteert met de nieuwste mogelijkheden, dus van zo’n knetternieuwe, lekker frisse uitstraling werd ik helemaal blij. Ik ging als een speer!

Binnen een maand van de eerste ontwerpen tot de laatste puntjes op de i… nou ja – daar blíjf je als het goed is altijd wel mee bezig. Prachtig genoeg om trots aan jou te presenteren: nu al, en niet volgend jaar dus. Als visitekaartje van mijn bedrijf, maar ook om jóu weer te inspireren. Want hoe oud is jouw site inmiddels? En word jij ook niet flitsend enthousiast als je dit ziet?

Ik hoor het graag van je. Want ik stoom graag nog even door met die mooie, nieuwe websites!

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: