Top 100 meest verleidelijke merken

Verleidelijke merken

Volgens de Brandscan van het 23plusone-model is HEMA naast Google het meest verleidelijke merk, dat lijkt me geen slechte score tussen alle internationale merken. Het model van 23plusone is een wetenschappelijk model en bevat 24 universele emotionele drijfveren, waaronder zorgeloos, trots en waardering. Hoe beter het merk in staat is zijn drijfveren kenbaar te maken en deze aan te spreken, hoe verleidelijker het merk is.

Lijst verleidelijke merken

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: