in Overig

Vida Visuals wordt Bureau Daan

Lang zal je leven

Wat een ontwikkeling kan een mens in zijn leven maken en dan hebben we het slechts over de vijf jaar. Vida Visuals ben ik gestart tijdens mijn studie Living&Design, vijf jaar geleden. Zonder plan, zonder doel. Gewoon omdat het op mijn pad kwam. Wat een plezier had ik daarin! Totdat ik uit loondienst ging, fulltime werk had. Wat nu? Waar ligt mijn passie? Waar wil ik mij verder in specialiseren? Waarvan krijg ik écht een kick?

Als ik een goed ontwerp maak of concept verzin kan ik een uur staan springen, gewoon omdat ik er zo blij mee ben. Het moét gewoon kloppen. Slapeloze nachten zijn dan ook niet uitgesloten. Deze passie wil ik laten zien in mijn bedrijf, mijn uitstraling. Ik heb besloten mij meer te specialiseren in de visuele uitstraling van bedrijven. Wat is het voor bedrijf? Wat is de doelgroep? Wat wil het bedrijf uitstralen? Welke waarden zitten er in het DNA van het bedrijf? Wat maakt het bedrijf zó uniek?

Wat ik klanten vaak adviseer, heb ik nu op mijn eigen bedrijf toegepast. Het resultaat is Bureau Daan. Persoonlijk, enthousiast, leergierig, eigenwijs en opvallend anders. Niet gewoon anders, maar anders door iets naar een hoger niveau te tillen. Vandaar dat streepje onder de a. Mijn waarden zijn waarschijnlijk geen verrassing, omdat Vida Visuals hier ook qua doen en laten al voor stond. Het
totaalplaatje klopte alleen nog niet helemaal, maar nu is het compleet!

Met vriendelijke groet,

Danielle Looije

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd
Berichten
Laat ons weten wat jij ervan vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − 6 =

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: