in Overig

Vind liefde op het eerste gezicht met je potentiële klant?

Wees aantrekkelijk voor potentiële klanten

Ondernemen is vooruitkijken en gebruikmaken van een goed netwerk. Juist dat laatste is een punten waaraan de organisatie van de Open Coffee Westland duidelijk aandacht aan besteedt. Zeker de eerstvolgende Open Coffee op 14 februari a.s. is een perfecte kans om de voordelen te ontdekken.

Dan is er weer een Open Coffee bij De 4 Markiezen te Naaldwijk. Deze keer wordt het een speciale, want die dag is Valentijnsdag. Misschien zit er voor de aanwezige ondernemers wel een bijzondere verrassing in. Kom langs en ga het ervaren. Wellicht ga je wel weg met een mooie valentijnsboodschap.

Netwerken is voor een ondernemer onmisbaar. Een ander helpen levert veel positiviteit op en de ander zal ook jou sneller willen helpen, wat je geeft krijg je terug. Daar draait het nu om tijdens een Open Coffee. Onder het genot van een lekker bakje koffie of thee andere ondernemers ontmoeten die net als jij op zoek zijn naar antwoorden en mogelijkheden. Gelijkgestemden komen altijd verder.

Open Coffee Westland wil zich verder ontwikkelen en luisteren naar de wensen van de bezoekers. Wat zou je nu willen tijdens zo’n ochtend? Vertel het de organisatie en wij gaan er mee aan de slag. We zoeken trouwens een ondernemer die wil helpen om de organisatie te versterken. Iets voor jou? Het is weinig werk, 2 of 3 maal per jaar een korte vergadering. Meld je aan op Facebook.

Graag tot donderdag 14 februari 2013 vanaf 9.00 uur in De 4 Markiezen, Wilhelminaplein 3,2671 GR Naaldwijk. De koffie en thee staan klaar!

Delen
Deel dit bericht
URL gekopieerd
Berichten
Laat ons weten wat jij ervan vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 13 =

Danielle Looije trots op haar ontwerpen

"Mijn passie is om iets te bedenken wat ik té goed vind om weg te geven"

​Mijn naam is Daniëlle Looije. Ik heb (waarschijnlijk net als jij) flink geworsteld met mijn ontwikkeling en daarmee de positionering van mijn bedrijf. Onderhand heb ik alles op de rit en help ik ook graag jou om je uitstraling te organiseren. Want mijn werk is pas klaar als jij naar buiten uitstraalt, wat je van binnen bent.

Laatste Vlogs
Nieuwsbrief

Naar boven

Download het gratis eBook

  • Vinden klanten je te duur?
  • Weet niemand wat je doet?
  • Krijg je aanvragen van klanten die niet bij je passen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het eBook
Naam: E-mail:

Privacyverklaring

Loop nooit meer klanten meer mis met een passende huisstijl! Download het eBook.

%d bloggers liken dit: